Hoppa till Huvud meny
 • Åland

  Åland

  (EUR €)

 • Belgien

  Belgien

  (EUR €)

 • Cypern

  Cypern

  (EUR €)

 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Estland

  Estland

  (EUR €)

 • Finland

  Finland

  (EUR €)

 • Frankrike

  Frankrike

  (EUR €)

 • Grekland

  Grekland

  (EUR €)

 • Irland

  Irland

  (EUR €)

 • Island

  Island

  (ISK kr)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Lettland

  Lettland

  (EUR €)

 • Litauen

  Litauen

  (EUR €)

 • Luxemburg

  Luxemburg

  (EUR €)

 • Malta

  Malta

  (EUR €)

 • Nederländerna

  Nederländerna

  (EUR €)

 • Norge

  Norge

  (NOK kr)

 • Österrike

  Österrike

  (EUR €)

 • Polen

  Polen

  (PLN zł)

 • Portugal

  Portugal

  (EUR €)

 • Slovakien

  Slovakien

  (EUR €)

 • Slovenien

  Slovenien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

 • Vatikanstaten

  Vatikanstaten

  (EUR €)

Jag var 13 år och hade köpt en ny baddräkt.

Jag var 13 år och hade köpt en ny baddräkt.
Jag var 13 år och hade köpt en ny baddräkt. Neongrön och högt skuren över höften. Framför spegeln såg jag supercool ut och nere på den stora badplatsen gick jag nöjt den långa vägen ut på bryggan för att nå det djupa vattnet. Där dök jag i som jag brukade. När jag gick upp på stegen såg jag något jag inte hade förutspått. I dyket hade håret sköljts ut utanför det smala tyget i grenen. Jag fick panik. Jag försökte diskret peta tillbaka det, men det var lättare sagt än gjort. Hur skulle jag nu ta mig hela vägen tillbaka på den långa bryggan och över gräsmattan där halva skolan hängde?
🌙
Jag använde inte den baddräkten mer och lärde mig att nu var det dags att börja raka sig. Det var ju uppenbart mig det var fel på, inte badmodet…
🌙
Jag skickar lite kärlek till mitt trettonåriga jag när jag nu dyker tryggt i min Shortsini. Självklart var det ju aldrig mig det var fel på.
🌙
För att kunna erbjuda vår shortsini även till den lite yngre målgruppen går våra storlekar ända ner till XXS. Det hade jag behövt när jag var 13 år. Och jag hoppas vi lyckas skapa en värld där alla tar det för självklart att man är bra som man är ❤️
🌙
#shortsini
#dyka
#dykvänligabadkläder
#badshortsförtjejer
#badshortsförkvinnor
#jämställtbadmode
#bikinilinje
#fuckthepatriarcy
#varförgårtjejeritrosorpåstrandennärkillargårishorts
#bada
#havet

Din varukorg